Voi ati facut briose cu fulgi de ovaz inainte? Am preparat pentru prima dată acum ceva timp aceste briose și de atunci le-am pregatit mai mereu. Merg perfect la micul dejun, in diminetile ocupate dar si ca o gustare delicioasa…atunci cand aveti pofta de ceva dulce, sanatos dar si gustos.
Acum hadeti sa vedem de ce avem nevoie pentru a prepara aceste mini prajiturele delicioase
Ingrediente
4 cani ovăz
1 linguriță scorțișoară
1 lingurita praf de copt
un praf de sare
2 ½ ceasca lapte de migdale neindulcit
¼ cană zahăr de cocos sau zahăr brun
2 lingurite extract de vanilie
⅓ cană sirop de arțar sau miere
1 ceașcă afine, proaspăte sau congelate
1/2 ceasca migdale feliate
Preîncălziți cuptorul la 190 de grade C.
Se adaugă toate ingredientele într-un castron mare și se amestecă bine până se omogenizeaza totul. Amestecul va fi puțin apos, deci este important să se amestece bine înainte de fiecare bucată pentru a vă asigura că obțineți o combinație uniformă de lapte și ovăz.
Coaceți briosele de ovaz timp de 20 de minute, in cuptorul incalzit inainte.
NOTE ! Păstrați amestecul de briosele ( etanș) la frigider timp de până la 5 zile și în congelator timp de până la 3 luni.
O reteta simpla si gustoasa.
Pofta buna!