comenzi telefonice: 0350420017 / 0772154550 / 0784163976 sau e-mail: comenzi@super-foods.ro

Cosul dvs este gol.

  


                 
Caise deshidratate 250g

Caise deshidratate 250g

Marca: Super Foods

 

 

Pret cu TVA: 17.50 Lei

Comanda acest produs

Caise deshidratate 250g
Comanda instant - Caise deshidratate 250g

Email Telefon

Caise deshidratate 250g

 

Caisele sunt cele mai sanatoase si chiar considerate super-alimentare datorita profilului ridicat al nutrientilor. Caisa este destul de densă în substanțe nutritive care o fac adorabilă pentru orice persoană conștientă de sănătate.

Există multe lucruri pe care toată lumea ar trebui să le cunoască înainte de a consuma acest fruct.


Informatii generale

Caisele sunt fructele galben-portocalii care aparțin familiei Rosacea sau Prunus. În aspect și dimensiune, caisele sunt de dimensiuni mici, iar un fruct complet maturat poate fi între 1,5 cm și 2,5 cm. Ele sunt acoperite într-o piele ca de catifea, care este netedă și moale la atingere, datorită unei frumoase acoperiri păroase.

Este disponibil și consumat atât în ​​formă proaspătă, câșîn formă uscată. Ambele sunt la fel de hrănitoare în conținutul lor. cafele de bună calitate caise
Caise au fost cultivate pentru prima dată în China, dar datorită comerțului și schimbului internațional, s-au răspândit în Europa prin Armenia.
Acest lucru explică numele științific al plantei - Prunus Armenaica. Au venit în America în secolul al optsprezecelea. Condițiile meteorologice din Statele Unite sunt foarte potrivite pentru creșterea caise.
Nu numai că sunt consumate în formele lor proaspete și uscate, dar și ele sunt folosite la fabricarea produselor de patiserie, dulceturi și marmeladă.

Valoarea nutritivă a caiselor

Beneficiile impresionante pentru sănătate ale caisei se datorează conținutului de vitamine, inclusiv vitaminele A, C, K, E și niacina, în cantități semnificative, precum și o serie de alte vitamine esențiale în cantități mici (mai puțin de 5% ). Caisele au, de asemenea, un conținut bun de minerale, care include potasiu, cupru de mangan, magneziu și fosfor. Ele sunt o sursă foarte bună de fibre dietetice, la fel ca majoritatea fructelor.
Caisele sunt bogate în conținut nutrițional.

100 de grame de caise proaspete vă oferă:
12% din vitamina C
12% din vitamina A
6% din potasiu
Doar 48 Kcal!


Beneficii aduse organsimului in urma consumului de caise

 • Caise poate să vă scape de problemele de sănătate ale ochilor
Consumul de caise este foarte benefic pentru sănătatea oculară.
Cât de mult caise ar trebui să consumam?
Consumul a două sau trei porții de caise într-o zi sa dovedit a fi benefic în prevenirea degenerescenței maculare legate de vârstă.
Degenerarea maculară este o tulburare a ochiului și este una dintre principalele cauze ale pierderii vederii la persoanele în vârstă. Consumul de caise ajută la întărirea nervilor optici în ochii noștri.
Reduce, de asemenea, riscul unei alte afecțiuni majore legate de ochi, numite ARMD neovascular.
Carotenoizii și alte vitamine, în special pro-vitamina A și beta-caroten prezente în caise, sunt responsabile de reducerea riscului de apariție a unei astfel de tulburări. Vitamina A cu caroten și luteină prelungește vederea la persoanele care suferă de pigmentă retinită și întârzie pierderea vederii periferice.
Este, de asemenea, considerat un remediu excelent pentru ameliorarea simptomelor ochilor uscați.
 • Antioxidanții bogați din caise le fac superalimente
Caisele, când sunt maturate în mod natural, sunt o sursă bogată de antioxidanți. Antioxidanții sunt solicitați de organism pentru a ajuta la funcționarea naturală a organismului. O mai mare cantitatea de antioxidanti din organism inseamna o mai mare este rata de eliminare a toxinelor din ea.
Toxinele sunt substanțe nocive care se acumulează în intestine și în tractul digestiv. Antioxidanții scapă, de asemenea, de radicalii liberi care sunt produși natural în organism din cauza expunerii la oxigen.
Radicalii liberi, dacă nu sunt scutiți în mod regulat, pot deteriora corpul la nivel celular.
Caisele sunt, de asemenea, bogate în carotenoide și în alți fitonutrienți antioxidanți puternici. Acestea sunt bogate in continutul de vitamina A datorita prezentei unor niveluri ridicate de beta-caroten in ele, care este un precursor al vitaminei A.
Vitamina A este un antioxidant puternic. Prezenta sa este utilă pentru creșterea celulelor în organism și ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar.
Prin optimizarea funcției imunitare, aceasta conduce la o îmbunătățire generală a stării de sănătate a corpului uman.
Caisele sunt bogate în antioxidanți și ajută la eliminarea radicalilor liberi și a toxinelor, consolidând astfel funcția imună.
 • ·Fibrele din caise sunt un bonus pentru sistemul de sănătate digestiv
Caise uscate și proaspete sunt una dintre cele mai bune surse de fibre dietetice. Deși fibrele sunt bune pentru corpul uman, caisele conțin un tip special de fibre, care este și mai benefic.
Fibrele solubile bogate se dizolvă rapid în organism, ajută la absorbția substanțelor nutritive esențiale. Se topește într-o substanță asemănătoare gelului și ajută la ruperea acizilor grași.
Cantitatea mare de fibre dietetice vă ajută să vă mențineți în siguranță față de tulburările gastrointestinale. Acesta asigură o evacuare regulată a intestinelor și protejează împotriva bolilor induse de constipație și constipație.
Caisele au o cantitate mare de fibre solubile care ajută funcția de digestie și protejează de constipație și alte tulburări gastro-intestinale.
 • ·Nutrienți bogați în fibre și alte substanțe nutritive esențiale pentru sănătatea inimii
Cantitatea mare de fibre solubile este de asemenea benefică sănătății inimii.
Conținutul ridicat de fibre este util în reducerea conținutului de LDL sau a colesterolului rău în organism, reducând astfel riscul de apariție a bolilor cardiovasculare. În același timp, vă ajută, de asemenea, să creșteți nivelurile de HDL sau de colesterol bun.
Consumând doar o jumătate de cești de caise în fiecare zi este utilă și benefică pentru inima ta.
Mai mult...
Potasiul din caise continuă să echilibreze electrolitul și să vă asigure că mușchii inimii funcționează cât mai bine și să rămână sănătoși. Antioxidanții împiedică bolile și inimile legate de vârstă.
Antioxidanții, potasiul și fibrele din caise optimizează starea de sănătate a întregului sistem cardiovascular, inclusiv inima.
 • Au continut ridicat de potasiu
Fructele precum caisele și cele care aparțin aceleiași familii sunt bogate în conținut de potasiu.Nivelurile optime de potasiu sunt extrem de benefice organismului nostru.
Atunci când potasiul se combină cu sodiu sau sare, acesta reglează nivelurile apei din interiorul și între celule. Această apă sau lichid se numește electrolit și este responsabil pentru transportul neuro-transmisiilor.
Potasiul este, de asemenea, necesar pentru a menține nivelul de tensiune arterială stabil .Deficitul de potasiu este cunoscut pentru a descuraja organismul, deoarece crește posibilitatea apariției hipertensiunii.
Hipertensiunea arterială, în cele mai severe forme, poate duce la posibilitatea atacurilor de inimă.
Mananca jumatate de cana de caise este suficienta pentru a va oferi 21% din necesarul de potasiu necesar in fiecare zi.
Potasiul din caise menține echilibrul electrolitic, optimizează tensiunea arterială și reduce șansele de hipertensiune arterială.
 • Lupta împotriva anemiei
Toate elementele de plante care conțin fier includ fierul non-heme. Majoritatea fructelor uscate conțin acest tip de fier. Specialitatea acestui fier este că, corpul nu o absoarbe ușor. Astfel, cantitatea de fier neabsorbită se menține o perioadă mai lungă în organism și este mai eficientă atunci când este absorbită încet. Pentru o absorbție mai bună, cu toate acestea, se poate consuma cu orice alte surse de vitamina C.
Conținutul de fier din caise este util pentru a vă împiedica să dezvoltați anemie.
Anemia este o afecțiune obișnuită a sângelui în care sângele conține un nivel mai redus de Corpuscul roșu de sânge și, prin urmare, un nivel mai scăzut al conținutului de hemoglobină în organism. Acesta este adesea caracterizat de amețeli, slăbiciune, oboseală, greață și incapacitatea de a desfășura activități zilnice datorită oboselii persistente.
Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, aceasta este una dintre cele mai grave forme de tulburări nutriționale din întreaga lume.
Fetele tinere și mai ales femeile sunt mai predispuse la dezvoltarea anemiei decât bărbații, deoarece pierd sânge în fiecare lună în timpul menstruației. Pierderea sângelui indică, de asemenea, pierderea conținutului de fier și a nutrienților.
Caisele conțin fier non-heme, care se absoarbe încet, treptat și mult mai eficient, protejând astfel de anemie.
 • Caisele construiesc scuturi împotriva cancerului
Nivelurile bogate de antioxidanti din caise ajuta la reducerea riscului de aparitie a cancerului. De fapt, sâmburile de caise mai cunoscute ca semințe au fost găsite pentru a distruge creșterile canceroase fără efecte secundare evidente.
Antioxidanții din organism îl păstrează curat de radicalii liberi.
Conținutul bogat de antioxidanți din caise îi conferă proprietăți de inhibare a cancerului, care controlează și previne creșterea celulelor canceroase în organism.
 • Beneficii pentru piele
Nivelul ridicat de antioxidanți precum vitamina A, vitamina C și fitonutrienții la caise sunt foarte recomandate pentru menținerea sănătății pielii.
Antioxidanții din caise încetinesc procesul de îmbătrânire prin facilitarea producției mai rapide de celule care înlocuiește stratul de celule moarte și uzate. Reînnoiește straturile de piele și elimină ridurile fine, oferindu-vă pielea un aspect tainic.
Vitamina A asigură, de asemenea, că pielea este lipsită de acnee și alte probleme generale ale pielii.
Antioxidanții din caisă fac pielea tinerească, sănătoasă și întârzie apariția îmbătrânirii pe față.
 • Caisele - cel mai bun aliment de slabire
Conținutul ridicat de fibre îmbunătățește sistemul digestiv și excretor din organism și contribuie la îmbunătățirea ratei de metabolizare. Pentru a adăuga un caracter fantastic, caisele conțin, de asemenea, o cantitate extrem de mică de calorii. Consumul de caise sunt o gustare sănătoasă dacă tineti un regim alimentar pentru a pierde greutatea excesivă.
Caisele pot restabili echilibrul electrolitului și pot umple stomacul fără a adăuga caloriile care în cele din urmă duc la creșterea greutății corpului.
Fibrele, calorii scăzute și conținutul mineral al caisei le fac o gustare ideală pentru persoanele care au o dietă strictă și facilitează și pierderea în greutate.

 

 •  Îți consolidează oasele  

Caisele sunt bogate în conținut de calciu și potasiu. Corpul necesită calciu în formarea osoasă și dezvoltarea osoasă. Lipsa de calciu duce la o tulburare a oaselor numită osteoporoză. Conținutul ridicat de calciu este astfel util în menținerea sănătății osoase și vă scutește de oasele fragile. Cu toate acestea, un mineral esențial care reglementează absorbția, distribuția și excreția calciului în organismul nostru este potasiul. Fara potasiu, tot calciul pe care il consumi si calciul continut in oase ar fi eliberat in fluxul de sange in cele din urma obtinand evacuarea din organism. Aceasta nu numai că va afecta sănătatea oaselor, ci și va sufoca vezica urinară care purifică sângele.

Caisele mențin oase puternice și sănătoase datorită conținutului lor de calciu și potasiu.

 

 • Conținutul de electroliți menține o legătură mai bună între creier și corp

Funcționarea corectă a celulelor necesită un echilibru bun al nivelurilor de electroliți din organism. Electrolitul este necesar pentru transportul ionilor și neurotransmisiei din creier în restul corpului și din spate. De asemenea, menține un nivel stabil al lichidului necesar pentru dilatarea și contracția corespunzătoare a mușchilor. Caisele conțin un nivel sănătos de potasiu și o cantitate moderată de sodiu. Acestea sunt minerale esențiale necesare organismului pentru a optimiza nivelurile de electroliți din organism.

Nivelurile de electroliți din organism sunt menținute de potasiu și sodiu, printre alte minerale, ambele fiind conținute în caise în cantități ideale.


Caisele deshidratate pot fii consumate ca atare, in combinatii cu iaurt si fulgi de cereale, in anumite smoothie-uri, etc.

Doza zilnica recomandata 80-100 g/zi in 3-4 reprize.


 

Informatiile prezentate pe acest site sunt oferite pentru a indruma consumatorul, au un scop educativ si nu trebuie folosite pentru a prevenii, diagnostica sau trata o afectiune medicala. Aceste informatii nu substituie sfatul medicului si tratamentele medicale prescrise.

 


 


Produse recomandate
14.00 Lei
10.00 Lei
7.00 Lei
8.50 Lei
Comanda acest produs
Ghimbir pudra 200g
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Abonare Newsletter

Str. Calea Bucuresti, Nr. 239 B, Ramnicu Valcea, Jud. Valcea
0350420017 / 0772154550
contact@super-foods.ro
Website detinut de Super Foods Trading S.R.L.-D. , CIF: 35533090, Reg.Com: J38/79/2016

super-foods.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.